Blog

Hier vind je al onze blogs en artikelen! Ben je vooral geïnteresseerd in specifieke onderwerpen? Kijk dan eens bij onze vier verschillende categorieën.

Bekijk je liever gewoon de meest recente uploads? Die zie je hieronder!

Shoppen bij Bijtara!

We hebben een nieuwe webshop! Hier vind je allerlei zorgvuldig uitgezochte producten. Van luxe edelstenensetjes tot handgesneden altaarpaneeltjes en fairtrade meditatiekussens. Kom je een keer kijken?

Boek: “Heel de Organisatie” (+winactie!)

“Herstel het zelfhelend vermogen van de organisatie”, dat is de tagline van dit inspirerende boek van de Amersfoortse Marieke van Voorn. In dit artikel kan je meer lezen over dit boek, én zelfs een exemplaar winnen!

Affirmaties voor maart 2022

Elke maand pakken wij de mooiste kaartensets of boeken erbij om daar fijne affirmaties, mantra’s en quotes uit te halen die passen bij het jaargetijde. Hier zijn de affirmaties voor maart 2022!

Workshop ‘Liefde voor Detail’

Zelf een kunstenaar worden, zonder verf of kwast… Yoke de Wilde geeft 24 maart 2022 een creatieve workshop in het MUSIOM in Amersfoort.

Affirmaties voor februari

Elke maand de mooiste en meest inspirerende teksten die bij dat jaargetijde passen. Als affirmaties, mantra’s of manifestaties, of gewoon omdat ze mooi zijn. Deze keer is februari 2022 aan de beurt!

TaraTalks Podcast S02E01 – Caroline Schmitt

De TaraTalks Podcast is terug! Deze keer geen keukentafelgesprekken tussen Eelco en Robin, maar een mooi verhaal van onze allereerste gast: Caroline Schmitt. Zij geeft Reflection of the Soul sessies, en daar vertelt zij in deze aflevering over.

Authentic Appearance

Er is een verschil tussen er authentiek uitzien en écht authentiek zijn. Wat betekent het om volledig authentiek te leven? Om trouw te zijn aan jezelf? Daar gaat deze blog van Rik over

Een korte update

Riet, Eelco en Robin zijn – ondanks de huidige lockdown – druk! We hebben namelijk een nieuw kantoorpand waar we flink moeten klussen. We geven een korte update!

De bijTARA shop

Handgemaakt, fairtrade en exclusief!