Schatkamer van de ziel

Boek met spirituele begrippen en orakels

Van Carla Knorren

Graag geven we bij Bijtara.nl ook aandacht aan producten waarvan we denken ze wel wat meer aandacht mogen krijgen! Zo ook dit mooie boek.

Schatmaker van de ziel
De ‘Schatkamer van de ziel’ biedt een verdiepende, brede basiskennis over spiritualiteit aan. Kennis over die zaken die spiritueel gezien een solide fundament kunnen leggen, dat onontbeerlijk is om je eigen spirituele leven op te kunnen (uit)bouwen.

Leer meer over spirituele begrippen in de schatkamer van de ziel.
In 36 hoofdstukken deelt Carla Knorren haar kennis van spirituele begrippen. In de hoofdstukken zoekt zij de verdieping en onderlinge samenhang van de spirituele denkbeelden die zij door ervaring, studie en research  in de afgelopen decennia zelf heeft opgedaan.

Kennis die voor zowel de nieuweling als ook de gevorderde op het gebied van spiritualiteit van pas kan komen. Begrippen zoals onder andere ‘Verlicht zijn’, ‘Engelen en andere hulptroepen’, ‘New-Age tijdperk’ of ‘Zij houdt van hem, hij ook’ worden in dit boek uitvoerig uitgelegd. Ook lees je in dit boek bijvoorbeeld wat astrologie voor je kan doen, hoe je een enneagram interpreteert, wat de Tzolkin is en wat medium-zijn écht inhoudt.

thumbnail_cover schatkamer van de ziel
Vorige
Volgende

Drie-eenheid
Het boek de Schatkamer van de ziel is voortgekomen uit de behoefte van Carla naar kennis van spirituele begrippen. Net nieuw op dit pad werd zij steeds geconfronteerd met woorden waarvan zij de échte betekenis niet wist. Dit heeft geleid tot de drie-eenheid  van het woordenboek van meer dan 450 woorden, die te vinden zijn op haar website ‘Dansenmetjeziel.com’ én tot de set (boek met kaarten) Dansen met je ziel én met dit boek Schatkamer van je ziel.

 

 Hiernaast zie je een aantal voorbeelden uit het boek.

Wegwijzer
Carla: “Ik wil in het boek een wegwijzer zijn, zo voel ik mezelf ook: een wegwijzer. Door de jaren heen heb ik veel kennis vergaard. Die kennis probeer ik over te brengen door nuchtere taal, begrijpelijke, verhelderende beeldspraken en duidelijke illustraties. Dat is wat ik kan en wil.

Carla Knorren

Carla Knorren

In mijn hele jeugd heb ik me ‘anders’ gevoeld. In 1993 zette ik mijn eerste wankele stapjes in een voor mij volstrekt nieuw gebied: het spirituele. Vanaf dat moment is mijn leven gevuld geweest met mijn eigen ontdekkingsreis. Geconfronteerd met een heel nieuw vakjargon, zei ik in alle wanhoop: ‘Ooit schrijf ik een spiritueel woordenboek voor mensen die net zoals ik, niets van het spirituele weten en net op dit gebied komen kijken’. In 1997 ben ik daar echt mee begonnen en gaandeweg voelde het steeds meer als een zielentaak.  

Het is een klus en groeiproces van jaren geweest, welke ik met veel liefde en inzet (en rustpauzes) heb gedaan. Voor mij voelt het echt alsof ik in 1997 een zaadje in de grond heb gedaan en dat ik sindsdien een diepgewortelde boom met een prachtige, solide stam en veel dikke takken en zijtakken heb zien groeien. Het is een boom geworden, die ik met diep respect koester en die mij gekoesterd, beschut en vooral gevoed heeft, en daar ben ik immens dankbaar voor.  

Dit mooie boek is (nog) niet verkrijgbaar in onze winkels, maar je kunt hem wel bestellen bij Carla Knorren. 
Klik hier op te bestellen.