Wie zijn wij?

bijTARA wordt op dit moment gerund door Eelco Boersma en Robin Sonders.

Eelco

Eelco is al ruim 18 jaar (samen met zijn vrouw Riet) de eigenaar van de Tara-Boeddha Winkel in Amersfoort en is daarnaast jarenlang werkzaam geweest in de psychische gezondheidszorg. Eelco werkt graag met mensen en is altijd in voor een praatje. Hij vindt het mooi om te zien wat spiritualiteit voor verschillende mensen kan betekenen. Met bijTARA hoopt hij een online rustpunt te kunnen creëren, zoals zijn winkel een rustpunt is in de drukke winkelstraten van Amersfoort.

Robin werkt nu ruim 4 jaar bij de Tara-Boeddha Winkel, wat als een bijbaantje naast haar studie begon en waar ze sindsdien niet meer is weggegaan. Ze heeft een achtergrond in de taalkunde en houdt zich het liefst bezig met een combinatie van creativiteit en taal. Het schrijven en redigeren van leuke artikelen voor bijTARA past daar natuurlijk perfect bij! Ze hoopt dan ook dat ze lekker veel creativiteit kwijt kan in dit mooie project.

Robin

Door de lockdowns tijdens de corona-crisis in 2020 en 2021 veranderde het werk in de Tara-Boeddha Winkel enorm, en daarom besloten Eelco en Robin hun blik te verruimen en deze website te starten. Dat is een enorme uitdaging voor twee mensen die nog nooit een website hebben gebouwd, maar ze hebben er ook ontzettend veel plezier in!

Team Tara-Boeddha telt in totaal 8 mensen, die allemaal meedenken en bijdragen leveren aan bijTARA. Benieuwd naar wie zij zijn? Klik dan hier

 

Lijkt het jou leuk om af en toe eens een blog voor ons te schrijven, filmpjes voor ons te maken of aan te schuiven bij onze podcast? Of heb jij een prachtig product dat je hier zou willen laten zien? Of wil je mensen bijvoorbeeld kennis laten maken met jouw meditatiecursus, yogastudio of healingpraktijk? Je mag altijd contact met ons opnemen!