Wie zijn wij?

BijTARA is een website voor blogs, artikelen en een podcast met een spiritueel randje, bedacht en gemaakt door Eelco en Robin, die allebei regelmatig te vinden zijn in de Tara; dé spirituele winkel van Amersfoort.

Een foto van Eelco
Eelco

Eelco is al bijna 20 jaar (samen met zijn vrouw Riet) de eigenaar van de Tara in Amersfoort en is daarnaast jarenlang werkzaam geweest in de psychische gezondheidszorg. Hij werkt graag met mensen en is altijd in voor een praatje. Ook vindt hij het mooi om te zien wat spiritualiteit voor verschillende mensen kan betekenen. Met bijTARA hoopt hij een online rustpunt te kunnen creëren, zoals zijn winkel een rustpunt is in de drukke winkelstraten van Amersfoort.

Robin werkt bijna 5 jaar bij de Tara, wat als een bijbaantje begon en waar ze sindsdien nooit meer is weggegaan. Ze heeft een achtergrond in de taalkunde en houdt zich het liefst bezig met een combinatie van creativiteit en taal. Daarom leek het haar ontzettend leuk om niet alleen artikelen te schrijven en redigeren voor bijTARA, maar heeft ze zich ook op het ontwerpen van de website gericht.

Een foto van Robin
Robin

Door de lockdowns tijdens de corona-crisis in 2020 en 2021 veranderde de manier van werken in de Tara enorm, en daarom besloten Eelco en Robin hun blik te verruimen en deze website te starten. Zo hopen ze de fijne, ontspannen sfeer uit de Tara ook digitaal bereikbaar te maken én mensen op een nieuwe manier te inspireren. Dat is een enorme uitdaging voor twee mensen die nog nooit een website hebben gebouwd, maar ze hebben er ook ontzettend veel plezier in!

Lijkt het jou leuk om af en toe eens iets voor ons te schrijven of heb je een voorstel voor een andere mooie samenwerking? Je mag altijd contact met ons opnemen!

Het Tara logo