Spirituality & Lifestyle Health Inspiration Daily Life

Zelfontwikkeling, zingeving en spiritualiteit komen samen in deze inspirerende blogs en artikelen.

De spirituele gedichten van Mandy

Mandy beschrijft haar spirituele reis door middel van prachtige gedichten die uitnodigen tot verstilling, tot nadenken en voelen. Over de zoektocht naar jezelf, je thuisvoelen, en het universum.

Read More »

Witte Salie en Palo Santo

Zowel witte salie als Palo Santo (heilig hout) zijn hele bekende producten om je huis, aura of edelstenen mee te reinigen. Ze worden al eeuwenlang gebruikt om negatieve energieën te verdrijven. In dit artikel leggen we je graag wat meer uit over het gebruik van deze producten, én over waar ze vandaan komen.

Read More »

Affirmaties voor mei 2022

De maand mei komt eraan, en daar hoort ook weer een eigen sfeer en energie bij. Zoals elke maand heb ik weer een aantal mooie teksten opgezocht die bij deze energie passen. Of je nou wat hulp zoekt, of juist al hartstikke tevreden bent in je eigen energie, deze affirmaties zijn voor iedereen mooi én behulpzaam!

Read More »

Boek “Joy” van Jules Hoenderop

Wat als de spirituele zoektocht van je partner botst met jouw nuchterheid? Kan een relatie zo’n verschil in overtuiging overleven? Dat dilemma behandelt Jules Hoenderop in ‘Joy’, een mysterieuze en spannende roman over de oudste kracht in het universum: de liefde.

Read More »

Affirmaties voor April 2022

Elke maand heeft een eigen energie waar wij ons allemaal op afstemmen. Welke edelstenen en affirmaties kunnen ons daarbij ondersteunen? Dat lees je in dit artikel!

Read More »

Shoppen bij Bijtara!

We hebben een nieuwe webshop! Hier vind je allerlei zorgvuldig uitgezochte producten. Van luxe edelstenensetjes tot handgesneden altaarpaneeltjes en fairtrade meditatiekussens. Kom je een keer kijken?

Read More »

Boek: “Heel de Organisatie” (+winactie!)

“Herstel het zelfhelend vermogen van de organisatie”, dat is de tagline van dit inspirerende boek van de Amersfoortse Marieke van Voorn. In dit artikel kan je meer lezen over dit boek, én zelfs een exemplaar winnen!

Read More »