Affirmaties voor elke maand

Elke maand trekken we een paar tarot-, orakel- of affirmatiekaarten die als inspiratie kunnen dienen voor de komende maand. Daarnaast kijken we vaak ook wat voor veranderende energieën de maand met zich mee zal brengen en hoe je daar op een fijne manier mee om kunt gaan. Zo adviseren we bijvoorbeeld wel eens bepaalde edelsteentjes of rituelen die je kunt toepassen. Zo ontstaat elke maand een handig totaalplaatje met tips en inspiratie die bij het jaargetijde passen!

Robin Sonders

Affirmaties voor December

Affirmaties kunnen gebruikt worden om je mindset te veranderen of om inspiratie uit te halen. Elke maand kiezen wij passende affirmaties of orakelkaarten uit die bij die tijd van het jaar passen. Dit zijn de affirmaties voor december 2021!

Lees verder »
Robin Sonders

Affirmaties voor november

Affirmaties kunnen gebruikt worden om je mindset te veranderen of om inspiratie uit te halen voor het inrichten van je dag, of zelfs voor een hele levensfase. Elke maand kiezen wij passende affirmaties of orakelkaarten uit die bij die tijd van het jaar passen. Deze keer is november aan de beurt!

Lees verder »
Robin Sonders

Affirmaties voor oktober

Ook deze maand hebben we weer meerdere kaarten getrokken. De intenties die daaruit ontstaan kan je de komende tijd gebruiken. Ook geven we wat andere tips, zoals fijne edelstenen die bij dit seizoen passen.

Lees verder »
Robin Sonders

Affirmaties voor september

Uit verschillende kaartendecks heb ik de mooiste affirmaties verzameld om de maand september te symboliseren. Welke affirmatie ga jij deze maand bij je houden?

Lees verder »