TaraTalks - een Spirituele Inspirerende Amersfoortse Gezellige Meditatieve Podcast

Robin spreekt allerlei verschillende mensen die iets moois te vertellen hebben binnen de wereld van spiritualiteit, (zelf)ontwikkeling, coaching, zingeving en noem maar op.  Die gesprekken kan je hier beluisteren! En wist je dat we sinds kort ook op Spotify te vinden zijn?

Lijkt het jou nou leuk om ook een keer aan te schuiven en jouw verhaal met ons te delen? Neem dan contact met ons op.

TaraTalks Podcast S02E05 – Ralf Silvius

In deze vijfde aflevering vertelt Ralf Silvius over zijn manier om rust te vinden in een hectische wereld: Met een hangmat en een tarp het bos in trekken om weer even helemaal tot jezelf te komen. Telefoon uit, afleiding weg, en vooral veel mediteren. Nieuwsgierig naar zijn verhaal? Hij is vanaf nu te horen op Spotify en op Soundcloud!

Luister hier

TaraTalks Podcast S02E03 – Merel Bevaart

Tijdens aflevering 3 is Merel Bevaart te gast bij de TaraTalks Podcast. Zij is stressmanager en vertelt in deze aflevering van alles over de relatie tussen stress en je zenuwstelsel, en welke tools zij mensen biedt om met stress om te leren gaan.

Luister hier

TaraTalks Podcast S02E01 – Caroline Schmitt

De TaraTalks Podcast is terug! Deze keer geen keukentafelgesprekken tussen Eelco en Robin, maar een mooi verhaal van onze allereerste gast: Caroline Schmitt. Zij geeft Reflection of the Soul sessies, en daar vertelt zij in deze aflevering over.

Luister hier

TaraTalks aflevering 5

Het is even geleden sinds onze laatste podcast, dus we moesten weer erg wennen. Gelukkig hadden we nog steeds de Openhartig Zingeving kaartenset bij de hand, waar we wat interessante gespreksonderwerpen vandaan konden halen!

Luister hier

Om up to date te blijven van de nieuwste afleveringen, volg bijTARA op Instagram!

Wist je dat je TaraTalks ook kunt vinden op Soundcloud en Spotify?

Hieronder vind je de meest recente aflevering:

De bijTARA shop

Handgemaakt, fairtrade en exclusief!