Blog

Hier vind je al onze blogs en artikelen! Ben je vooral geïnteresseerd in specifieke onderwerpen? Kijk dan eens bij onze vier verschillende categorieën.

Bekijk je liever gewoon de meest recente uploads? Die zie je hieronder!

De Spirituele Gedichten van Mandy, deel 2

Mandy beschrijft haar spirituele reis door middel van prachtige gedichten die uitnodigen tot verstilling, tot nadenken en voelen. Hier vind je de tweede bundeling gedichten van Mandy.

Liever voor jezelf zijn door lichter te leven

Yura vertelt hoe je ervoor zorgt dat je er niet altijd alleen maar voor anderen bent, maar hoe je ook meer ruimte voor jezelf creëert door lichter te leven en wat liever voor jezelf te zijn.

De spirituele gedichten van Mandy

Mandy beschrijft haar spirituele reis door middel van prachtige gedichten die uitnodigen tot verstilling, tot nadenken en voelen. Over de zoektocht naar jezelf, je thuisvoelen, en het universum.

Witte Salie en Palo Santo

Zowel witte salie als Palo Santo (heilig hout) zijn hele bekende producten om je huis, aura of edelstenen mee te reinigen. Ze worden al eeuwenlang gebruikt om negatieve energieën te verdrijven. In dit artikel leggen we je graag wat meer uit over het gebruik van deze producten, én over waar ze vandaan komen.

TaraTalks Podcast S02E05 – Ralf Silvius

In deze vijfde aflevering vertelt Ralf Silvius over zijn manier om rust te vinden in een hectische wereld: Met een hangmat en een tarp het bos in trekken om weer even helemaal tot jezelf te komen. Telefoon uit, afleiding weg, en vooral veel mediteren. Nieuwsgierig naar zijn verhaal? Hij is vanaf nu te horen op Spotify en op Soundcloud!

Affirmaties voor mei 2022

De maand mei komt eraan, en daar hoort ook weer een eigen sfeer en energie bij. Zoals elke maand heb ik weer een aantal mooie teksten opgezocht die bij deze energie passen. Of je nou wat hulp zoekt, of juist al hartstikke tevreden bent in je eigen energie, deze affirmaties zijn voor iedereen mooi én behulpzaam!

TaraTalks Podcast S02E04 – Tarot met Rik

We hadden het er tijdens aflevering 2 al over dat Rik nog een keertje zou terugkomen bij de podcast, en nu is het zover! Deze keer doet Rik een tarotlegging voor Robin. En jij kan meeluisteren!

Boek “Joy” van Jules Hoenderop

Wat als de spirituele zoektocht van je partner botst met jouw nuchterheid? Kan een relatie zo’n verschil in overtuiging overleven? Dat dilemma behandelt Jules Hoenderop in ‘Joy’, een mysterieuze en spannende roman over de oudste kracht in het universum: de liefde.

Affirmaties voor April 2022

Elke maand heeft een eigen energie waar wij ons allemaal op afstemmen. Welke edelstenen en affirmaties kunnen ons daarbij ondersteunen? Dat lees je in dit artikel!

De bijTARA shop

Handgemaakt, fairtrade en exclusief!