Blog

Hier vind je al onze blogs en artikelen! Ben je vooral geïnteresseerd in specifieke onderwerpen? Kijk dan eens bij onze vier verschillende categorieën.

Bekijk je liever gewoon de meest recente uploads? Die zie je hieronder!

Schatkamer van de ziel

Graag geven we bij Bijtara.nl ook aandacht aan producten waarvan we denken ze wel wat meer aandacht mogen krijgen! Zo ook dit mooie boek.
Het boek is (nog) niet verkrijgbaar in onze winkels, maar je kunt hem wel bestellen bij Carla Knorren. 

Dansen met je ziel

Graag geven we bij Bijtara.nl ook aandacht aan producten waarvan we denken ze wel wat meer aandacht mogen krijgen! Zo ook deze mooie inzichtkaarten set.
“Dansen met je ziel” van Carla Knorren. 
Deze set is (nog) niet verkrijgbaar in onze winkels, maar je kunt hem wel bij Carla zelf bestellen!

Het reinigen van edelstenen

Edelstenen en kristallen reinigen. Wat is dat? Waarom doen we het? En hoe moet je ze reinigen? Op deze vragen ga ik in dit artikel antwoord geven. 

Het reinigen van edelstenen en kristallen is een manier om de positieve werking van de stenen te behouden of om heel letterlijk het vuil te verwijderen. 
Er zijn twee vormen van reinigen, je hebt energetisch en fysiek. 

De Spirituele Gedichten van Mandy, deel 3

Spiritualiteit en poëzie gaan goed samen; beide kunnen verstilling en introspectie bewerkstelligen, inspiratie opleveren en je diepste emoties helpen blootleggen. Mandy schrijft de allermooiste gedichten met een spiritueel randje. Hier weer een paar nieuwe gedichten die Mandy de afgelopen maanden geschreven heeft en graag met jullie wil delen.

Geluksstof Kaartendeck door Jacqueline van der Horst

Deze inspirerende kaarten zijn gemaakt om te werken aan je waardigheid. Om je te helpen, jezelf te omarmen en te vieren zoals jij bent. Deze set reikt de benodigde tools aan om je Geluksstof te vergroten.

Bereid jezelf voor op een goede yogasessie

Lisanne van Superyoga vertelt waar je allemaal rekening kan houden bij het beoefenen van yoga. Op welk moment van de dag kan je het beste aan de slag? Hoe zorg je dat je de juiste mindset hebt? En welke spullen heb je precies nodig?

Onze nieuwe winkel

Na 20 jaar Tara is het tijd voor iets nieuws: Wij gaan een tweede winkel openen in Harderwijk! Maar eerst moet er nog veel geklust worden. Alle updates lees je hier.

De Spirituele Gedichten van Mandy, deel 2

Mandy beschrijft haar spirituele reis door middel van prachtige gedichten die uitnodigen tot verstilling, tot nadenken en voelen. Hier vind je de tweede bundeling gedichten van Mandy.

Liever voor jezelf zijn door lichter te leven

Yura vertelt hoe je ervoor zorgt dat je er niet altijd alleen maar voor anderen bent, maar hoe je ook meer ruimte voor jezelf creëert door lichter te leven en wat liever voor jezelf te zijn.

De bijTARA shop

Handgemaakt, fairtrade en exclusief!