Blog

Hier vind je al onze blogs en artikelen! Ben je vooral geïnteresseerd in specifieke onderwerpen? Kijk dan eens bij onze vier verschillende categorieën.

Bekijk je liever gewoon de meest recente uploads? Die zie je hieronder!

Natuur Coach Kaarten

Met veel plezier hebben we deze kaarten-set gemaakt. Uit de duizenden foto’s die we in vele jaren hebben gemaakt in de natuur, hebben we 40 foto’s uitgekozen. Dit zijn abstracte foto’s van details in de natuur.

In de Spotlight Robijn

Robijn! De geboortesteen van juli. Robijn is echt de koning onder de edelstenen. Met zijn diep rode kleur is die ook veel terug te vinden in juwelen en tiara’s uit koningshuizen over de hele wereld. En nog steeds is Robijn een zeer geliefde steen voor in sieraden.

Wu Xing inspiratiekaarten

Wu Xing inspiratiekaarten
een nieuwe set kaarten gebaseerd op de Chinese filosofie

Baarnse yogadocent en coach Juliette Jansen maakte zelf een set inspiratiekaarten voor haar Yin Qi Yoga-lessen, omdat deze set nergens
te vinden was. Eenvoudig gelamineerde kaartjes in een simpele houten theekist. Cursiste Mariska Schotman zag haar idee en bood aan het mooi vorm te geven en zo is de samenwerking ontstaan.

In de Spotlight: Maansteen

Maansteen een bekende steen als het gaat om vrouwelijkheid, hormonen, zwangerschap maar ook intuïtie. Deze prachtige steen heeft een  sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. Maansteen kan je derde oog openen en je inzichten geven. 

In de spotlight: Smaragd

We zitten nu in de maand mei en de wereld maakt zich weer klaar om weer volledig tot bloei te komen. Smaragd is met zijn frisse groene kleur echt een steen voor de lente! De kleur is zelfs zo bijzonder dat het zijn eigen naam heeft gekregen namelijk ‘Smaragdgroen”. De lente staat symbool voor een nieuw begin en nieuw leven. De smaragd maakt het gemakkelijker afscheid te nemen van wat niet meer voor jou werkt en om positief aan iets nieuws te beginnen.  En echt te genieten van de mooie dingen in het leven. 

In de spotlight: Bergkristal

Bergkristal misschien wel een van de meest bekende stenen. Deze edelsteen is te herkennen aan zijn witte, doorzichtige, glasachtige uiterlijk. Bergkristal heeft een enorme geneeskracht, het is een neutrale en sterke zuiverende steen. Bergkristal wordt vaak gebruikt bij energetische behandelingen, lichtwerken, healings en edelsteentherapie.

Kaartje trekken

Neem online een kijkje in diverse tarot- en orakeldeks.
Trek de kaart die je wil en hij draait zich voor je om.
Krijg antwoorden op vragen en zie wat het universum jou te vertellen heeft.

In de spotlight: Aquamarijn

Aquamarijn is een rustgevende en kalmerende steen. Hierdoor wordt hij ook wel gezien als de steen voor meditatie. Aquamarijn stimuleert de communicatie met jezelf en versterkt je intuïtie en vergroot zelfinzicht. De steen helpt verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen.

In de spotlight: Amethist

Amethist wie kent het niet.
In de artikel leest je meer over de herkomst en de bijzondere werking van deze mooie paarse steen.

De bijTARA shop

Handgemaakt, fairtrade en exclusief!