TaraTalks - een Spirituele Inspirerende Amersfoortse Gezellige Meditatieve Podcast

Robin spreekt allerlei verschillende mensen die iets moois te vertellen hebben binnen de wereld van spiritualiteit, (zelf)ontwikkeling, coaching, zingeving en noem maar op.  Die gesprekken kan je hier beluisteren! En wist je dat we sinds kort ook op Spotify te vinden zijn?

Lijkt het jou nou leuk om ook een keer aan te schuiven en jouw verhaal met ons te delen? Neem dan contact met ons op.

TaraTalks podcast 3: Opladen

Eelco en Robin bespreken het idee van ‘opladen’. Geen edelstenen of batterijen, maar vooral jezelf! Ook hier worden de verschillen tussen ons duidelijk!

Luister hier

TaraTalks podcast 2: Inspiratie

In deze tweede aflevering voelen Eelco en Robin zich al iets minder onwennig terwijl ze in twee grote microfoons zitten te praten. Het onderwerp van deze week is inspiratie, dus ze vertellen wat zij voor inspiratiebronnen hebben in hun levens. En ze vragen zich af of inspiratie eigenlijk altijd een positieve term is.

Luister hier

TaraTalks Podcast 1: Eelco en Robin stellen zich voor

In deze allereerste aflevering zitten Eelco en Robin samen bij Eelco aan de keukentafel en vertellen ze wat over zichzelf: Wie ze zijn, dat ze twee heel verschillende persoonlijkheden hebben, en ook hoe dat wel eens tot misverstanden kan leiden. Gelukkig weten ze elkaar ook altijd weer te respecteren en kunnen ze uiteindelijk juist heel goed samenwerken.

Luister hier

Om up to date te blijven van de nieuwste afleveringen, volg bijTARA op Instagram!

Wist je dat je TaraTalks ook kunt vinden op Soundcloud en Spotify?

Hieronder vind je de meest recente aflevering:

De bijTARA shop

Handgemaakt, fairtrade en exclusief!