Het Zesde Zintuig

Het nieuwste boek van Hans Peter Roel

Op 27 mei 2021 is het nieuwste boek Het Zesde Zintuig van Hans Peter Roel uitgekomen. Dit boek vertelt het verhaal van onderzoeksjournalist Mick Arends, die leert om niet alleen zijn verstand, maar juist zijn intuïtie te volgen. 

Ik kreeg de kans om Hans Peter Roel kort te spreken en hem te vragen naar het schrijfproces van dit bijzondere boek. Dit is wat hij erover vertelde:

“Intuïtie heeft al veel onheil voorkomen en levens gered. Toch is niet iedereen er bekend mee of weet hoe je naar je intuïtie kunt luisteren of deze zelfs kunt ontwikkelen.

Dat was voor mij de reden om Het Zesde Zintuig te schrijven en wel verpakt in een spannend en aangrijpend verhaal. Een onderzoeksjournalist verliest zijn grote liefde omdat hij weigert naar zijn voorgevoel te luisteren. Om zijn verdriet een plaats te kunnen geven gaat hij op zoek naar wat er wetenschappelijk bekend is over ons zesde zintuig. Hij komt terecht bij “Princeton University” waar hij alles over ons magische zintuig en de connectie met het universum leert.
 
Het is een reis die je nooit meer gaat vergeten!”

Kortom, dit boek vertelt niet alleen een ontzettend mooi en spannend verhaal, maar leert je ondertussen ook om beter in contact te komen met je eigen intuïtie. Want vaak vertelt je instinct je meer dan je van tevoren zou verwachten én dan je met je verstand zou kunnen verklaren.

Hans Peter Roel met zijn nieuwste boek

De flaptekst van Het Zesde Zintuig:

Iedereen heeft het, maar niet iedereen weet het, en er zijn maar weinig mensen die het gebruiken: ons zesde zintuig.

Mick Arends, een jonge onderzoeksjournalist, verliest bij een terroristische aanslag zijn grote liefde. Wat bracht hem in Parijs, op de verkeerde plek en op het verkeerde moment? Was dit louter toeval, of speelt er meer? Maar vooral: had hij zijn geliefde voor dit noodlot kunnen behoeden?

Ga met Mick mee op reis en volg hem bij zijn onderzoek op de Princeton University en ontdek je voornaamste talent: het zesde zintuig. Dat zesde zintuig hebben we allemaal. Soms is het een nog onontdekte-, maar voor iedereen een waardevolle schat. Na de reis door dit boek zal je leven nooit meer hetzelfde zijn!

Hans Peter Roel weet uit ervaring wat het zesde zintuig is. Hij krijgt zijn boeken door in de vorm van een automatisch schrift. Door je zesde zintuig te gebruiken, maak je een sprong in bewustzijn. Hans Peter Roel is onder andere de auteur van De Vierde Dimensie, Tijdgeest en Ki.

Benieuwd naar Het Zesde Zintuig? Je kan hem hier bestellen!
 
Meer weten over Hans Peter Roel? Zijn website vind je hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *