Het InspiratieDoeBoek

Dit boek is echt wat voor jou als je verlangt naar meer ruimte, rust en tijd voor jezelf. Het is tijd voor jou!

Het InspiratieDoeBoek leert je op een ontspannen en positieve manier leven en werken vanuit je hart, in lijn met jezelf. Het is een echt doeboek vol met inspiratie, tips, persoonlijke ontwikkeling, inzichten, creativiteit, kleurrijke illustraties en quotes. Mét elastiek, ringband en 2 bewaarhoesjes in het boek.

Waar gaat het boek over?

Ruimte creëren, dat is waar het PosiYou InspiratieDoeBoek over gaat. In je gevoel en denken. In je privéleven en werk. In je energie en bewustzijn. In je creativiteit en planning. In je balans en veerkracht. In alles wat bij jou hoort en zoals jij bent.

Je gaat lekker veel doen, namelijk lezen, schrijven, knippen, plakken, tekenen, verzamelen enzovoort. Aan het einde van het boek zit je met plezier en vol zelfvertrouwen aan het stuur van jouw leven.

Wat levert het boek jou op? 

Meer ruimte, rust en tijd voor jezelf. 

Dit boek helpt je meer ruimte te vinden als je in een fase in je leven zit dat je: 

 • Wilt stoppen met het bewaren van de harmonie thuis en op je werk ten koste van jezelf.
 • Minder serieus en zwaar met alles wilt omgaan.
 • Het tijd vindt om aan je persoonlijke ontwikkeling en groei te werken.
 • Voelt dat het tijd is om goed voor jezelf te zorgen en dat je jezelf dat ook gunt.
 • Los wilt komen van al het zorgen en verzorgen van anderen.
 • Op zoek bent naar een positieve vibe zonder problemen of gedoe te negeren.

Het boek bestaat uit 2 delen:

In deel 1 maak je aan de hand van vijf herkenbare thema’s, gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei, de ruimte om:

 • Tijd voor jezelf te plannen
 • Meer rust in je hoofd en lijf te krijgen
 • Lief voor jezelf te zijn
 • Sterker in je schoenen te staan
 • Zelf aan het stuur van je leven te zitten

In deel 2 heb je alle ruimte om jouw eigen verhaal te plakken, knippen, schrijven, tekenen. Een kleurrijk en positief journal of dagboek met alles wat jij meemaakt, tegenkomt en ervaart. Jóuw me-time moment.

Wil jij zelf weer aan het stuur van je leven zitten, zodat je meer ruimte, rust en tijd voor jezelf ervaart? Bestel het boek online in de PosiYou webshop en ga ervoor! 

Klik op de foto om deze te vergroten

Review InspiratieDoeBoek

“Wat een verrukkelijk inspiratieboek is dit. Yura verstaat écht de kunst van het genieten en positief leven. Dit is zo aanstekelijk. Behalve te gekke tips om de kleine geluksmomenten te vangen, heeft ze al haar coachervaring in dit boek verwerkt. Het is super therapeutisch op een ontspannen en zachte manier. Het PosiYou InspiratieDoeBoek is een wellness voor iedere vrouw.” (Marije van den Bovenkamp)

Yura Boerma

Yura Boerma

Yura is zelfzorgcoach bij PosiYou. Zij inspireert je te onderzoeken wat je écht belangrijk vindt en welke keuzes bij jou passen, zodat je vanuit zelfvertrouwen en in balans leeft en werkt. Je ontdekt wat jouw persoonlijke zelfzorgmodus is. Dit helpt je om meer rust te nemen als je op het randje zit van te druk zijn. Als je gespannen bent en merkt dat je de grip op je leven kwijt bent. Tijdens haar opleidingen en levenservaringen leerde ze dat je energiebalans, veerkracht en vitaliteit belangrijk zijn om met stress om te gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *