Wat bijna niemand van mij weet...

(en de PoSITIvity carddeck)

Wat bijna niemand van mij weet… is dat ik sinds een paar jaar contact heb met het zusje van mijn broertje, die hier niet meer fysiek op aarde is. Nu zal je misschien denken, hè, hoe kan dat nou? Mijn broertje is de zoon van de partner van mijn moeder. Mijn bonusvader. En mijn broertje is gewoon mijn toffe broertje. Al 25 jaar.

Op 20 oktober 2018 heb ik zijn zusje voor het eerst ontmoet. Sindsdien heb ik een unieke band met haar. Ze stuurt me dagelijks boodschappen. Het voelt als een warme vriendschap. Zij is degene die me steeds duwtjes in de rug gaf en uiteindelijk een liefdevolle schop onder mijn kont om dit op te schrijven, en met jullie te delen. Het gaat namelijk niet over mij. Het is een boodschap dat gedeeld wil worden. Sterker nog, het moet gedeeld worden. Ongeacht of je er wel of niet in gelooft. Haar naam is Lisan.

In eerste instantie was alleen mijn vriendin hiervan op de hoogte, omdat zij erbij was toen ik het eerste, bewuste contact met haar had tijdens een visualisatie. Op dat moment heb ik Lisan beloofd om met haar samen te werken aan een betere wereld, met meer liefde en licht. Ik had geen idee hoe, maar ik mocht erop vertrouwen dat het me vanzelf duidelijk zou worden.

Lisan is op 1 januari 1994 met haar moeder verongelukt bij een spoorwegovergang op steenworp afstand van opa en oma’s huis. Ze was toen 5 jaar. Wat een feestelijke Nieuwjaarsdag had moeten zijn, veranderde plotsklap in een tragedie. Haar vader en broer bleven samen achter met een onvoorstelbaar groot verdriet. Ze wil de wereld laten weten dat ze niet dood is, en in het bijzonder aan haar vader en haar broer. Ze is levendiger dan ooit tevoren.

Voor sommige kinderen is het niet de bedoeling dat ze hier lang zijn. Sommigen zijn hier slechts voor even, maar in die tijd leren ze zelf en leren ze anderen diepgaande lessen over liefde. Hun impact op de wereld houdt niet op als ze zijn overgegaan. Ze zijn altijd om ons heen om ons te leren over liefde. Vanaf de plek waar ze nu is, wil ze haar Zielsenergie nog veel meer over de aarde laten schijnen. Juist NU.

Nu er zoveel gaande is in de wereld. Er is zoveel (onnodige) angst in de wereld en een ander geluid is nodig. Zonder protest of geweld.

In mij zag ze een brug om het onzichtbare zichtbaar te laten worden. Over hoe dit jarenlange proces verlopen is en nog steeds verloopt kan ik nog vele verhalen schrijven. Wij nemen jullie graag mee op onze levensreis via onze blogs en het PoSITIvity carddeck. Onze eerste creatie die we samen hebben gemaakt. De teksten voor het carddeck heb ik op Nieuwjaarsdag doorgekregen. Ze stonden binnen een paar uur op papier.

Er moest een kaart in met als thema roos. Dit is het symbool van de liefde en het symbool van verbondenheid. En heeft voor ons samengestelde gezin een speciale betekenis.

Liefde. Is. Simpel. Altijd. Nu. (LISAN) De tekst op de kaart is hiervan afgeleid en iets aangepast, zodat iedereen het kan begrijpen. Ook als je het verhaal erachter niet kent.

Lisan staat voor Liefde. Is. Simpel. Altijd. Nu. Wij geloven in de kracht van samenwerking. In donker. In licht. Zichtbaar. Onzichtbaar. Eenheid. Positiviteit. Negativiteit. Vreugde. Verdriet. Alles mag er zijn. We zijn verbonden. Nu. En Altijd.

Liefs van Lisan en Siti
Ps. Als je met je hart kijkt, zie je ons allebei.

De kaart 'roos' uit het PoSITIvity carddeck
Siti
Michelle heeft de winactie gewonnen. Gefeliciteerd!
Siti Muntanah

Siti Muntanah

Siti voelde als klein kind al dat er meer was tussen hemel en aarde. Inmiddels heeft ze haar spirituele gave volledig omarmd. Ze schrijft prachtige blogs op haar website en heeft daarnaast de PoSITIvity carddeck uitgegeven.

21 gedachten over “Wat bijna niemand over mij weet…”

 1. Leuk voor mijn dochter Amy die helaas 2 operaties heeft meegemaakt en nu 2 keer in de week fysio heeft om conditie op te bouwen. En dat gaat nu al stukken beter en ondanks dat heeft ze haar mbo diploma gehaald zo knap

 2. Mijn leidinggevende heeft 2 weken geleden een hersenbloeding gehad… ze knokt enorm om er weer helemaal bovenop te komen en het herstel gaat lang duren. De vooruitzichten zijn positief. Ik zou graag het carddeck willen winnen om aan haar te geven zodat zij dagelijks een positief ruggensteuntje heeft.

  Ikzelf heb het carddeck van Siti en trek hier dagelijks mijn eigen positieve begin van de dag uit het is een geweldig denk ❤️

  1. Michelle Mulderij

   Wat super lief dank jullie wel 🙏🏻
   Ik ga haar hier enorm blij mee maken en hoop dat het haar elke dag een positief ruggensteuntje mag geven.

   Liefs Michelle

 3. Ik ben net mijn praktijk begonnen in voetreflexologie en zou dit ook graag willen inzetten voor mijn klanten. Een mooie afsluiting van een behandeling om nog even wat Positivity mee te geven🧡

 4. Ik heb een nare tijd achter de rug. Onderandere verlies van dierbare en burenoverlast. Samen met de onlinelessen was het gewoon heel erg zwaar. Ik ben bijna klaar en ga naar leerjaar 3. Nog twee weken en dan heb ik vakantie. Ik ben trots op mijzelf. Ik kan wel wat positiviteit en kracht gebruiken voor het nieuwe schooljaar.

 5. Na een turbulente periode kan ik wel wat positiviteit gebruiken. De afgelopen periode ben ik bezig met mijn spirituele reis. Mijzelf beter leren kennen en het leggen van contacten met mijn gidsen. Dat heeft ook meegebracht dat je soms stuit op onaangename ‘ dingen’. Ook dat hoort bij groei en ontwikkeling. Om die reden zou ik graag de positivity carddeck willen winnen om mij elke keer te reminden aan de positieve aspecten van het leven 🍀

 6. Al een tijdje mag ik genieten van de PoSITIvity van Siti. Wat een prachtig mens met zoveel energie. Zij weet met haar berichten mij zo te raken en ik haal zoveel positiviteit en energie uit de mooie, vaak rake woorden. Ik geniet nu van elke dag, van de dierbare om mij heen, maar ook van alle bijzondere momenten en maak ook zoveel mooie momenten. Zij heeft mij leren vertrouwen op het mooie van het leven.
  Graag zou ik met het kaartendeck de waardevolle mensen in mijn omgeving willen inspireren en een “geniet van elke dag” moment willen geven.

 7. Omdat het een prachtige set is en zo meer positiviteit in de wereld te brengen nu dit zo hard nodig is voor alle mensen en natuurlijk ook voor mijzelf.

 8. janneke janssen

  ik zou het heel graag willen winnen
  omdat ik de kaarten van siti heel erg mooi vind en ik er altijd kracht uit kan halen

 9. Ik zou heel graag het carddeck willen winnen omdat ik nog wel eens vast kom te zitten in mijn hoofd 😇
  Als ik contact heb met Siti, slaat ze de spijker op de kop, zelfs als ik het eigenlijk niet wil horen 😉 Dus de kaarten met haar energie zullen mij helpen poSITIver in het leven te staan! 🙏

 10. Leuk.
  Ik zou dit carddeck graag willen helpen zodat ik mijzelf en mijn vriendinnen een stapje verder kan helpen. Ik wil graag meer liefde en bewustwording creëren en ik weet zeker dat deze kaarten dit teweeg brengt.

  Liefs Mascha

 11. Thea Ensing

  Steeds weer helpen de kaartjes me te herinneren wat ik eigenlijk ergens al weet. Te luisteren naar wat in mij wil klinken.

 12. Wat een prachtig mooi en krachtig deck! Via via kwam ik hier terecht en daar ben ik blij om! Mooi om de krachtige en toch simpele boodschappen te mogen lezen. Ik ben heel benieuwd naar de rest! En ga er graag gebruik van maken. En zeker ook in mijn praktijk! Waar ik na een behandeling vaak mooie boodschappen en toevoegingen deel door middel van een of meer kaarten. Daarnaast trek ik via instagram ook regelmatig kaarten (bv voor de volle maan) en daar zijn deze echt prachtig voor!
  Dus ja ik zou graag het deck winnen en zo het moois verder te verspreiden. Want daar hou ik echt van, delen en verbinden. Liefs en succes met het neerzetten van het deck. Dat zal ongetwijfeld niet moeilijk zijn, ze zijn het waard. En je ziet en voelt dat er veel passie achter schuilt.
  Liefs Cindy

 13. Menaida Estenbar

  Liefde hoe mooi is ..
  Simpel
  Verbondenheid..
  Lijkt me een mushave om te mogen winnen vol met Postiviteit ❤

 14. Kindjes die niet lang op deze wereld mogen zijn. Pff ja helaas weet ik daar alles van, maar wat was het moment, dat ons zoontje nog even mocht leven, goud waard. We konden hem heel veel liefde laten voelen en daar zijn we heel dankbaar voor. En hoewel we intens verdrietig zijn om het gemis we zijn dankbaar voor de tijd dat hij bij ons was. Ik vraag me soms ook af of hij ons iets wil laten weten. Je verhaal pakte me ook meteen.

 15. Al zoveel stappen gezet en dan in ene even een stapje terug. Om adem te halen, te voelen en
  Weer energie op te bouwen. Deze kaarten zouden een positieve aanvulling zijn. ❤️

 16. Ik ben door een van mijn liefste vriendinnetjes geattendeerd op jou en jouw mooie boodschappen.
  Ik vind ze heel waardevol en een mooie toevoeging zou zijn om dit mooie carddeck te winnen 🙏🏻

 17. Ik heb al vele stappen gezet. Maar soms moet je dan in ene toch een stap terug zetten. Even tot adem komen, energie op doen en reflecteren. Deze kaarten zouden daar voor mij een positieve bijdragen aan leveren. ❤️

 18. Wat een bijzonder verhaal en de afkortingen van Lisan vind ik ook werkelijk prachtig.
  Ik zou dit carddeck graag willen winnen om het in te kunnen zetten op mijn spirituele pad maar liever nog geef ik het weg aan mijn lieve buurvrouw, die er nog blijer van zou worden.
  Liefs Dianne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *