Tarot

Door John Hagen

Als je onze winkel al een poosje kent, ben je ongetwijfeld ook nog wel bekend met de tarot-readings die af en toe bij ons georganiseerd werden. Tegenwoordig doen we dat helaas niet meer; het is te druk in de winkel en we hebben geen aparte ruimte meer voor dit soort mooie projecten, maar we kijken met veel plezier terug op die tijd.

De readings werden georganiseerd door John Hagen, die al jaren met tarot werkt en er ontzettend veel kennis over heeft. Ook organiseert hij nog steeds consults en readings, op verschillende locaties. Meer over John en het werk dat hij doet, lees je op zijn website.

Hoewel ik zelf erg geïnteresseerd ben in tarot en er ook wel eens over heb geschreven, is mijn kennis nog heel beperkt. Ik heb nog veel te leren! Daarom besloot ik John eens te vragen om zijn ervaringen met deze bijzondere kaarten. Hieronder vertelt hij zijn verhaal! – Robin

Tarot

…Is mijn ding. Zo noem ik dat anno 2021 nog steeds. Al meer dan twintig jaar werk ik met de tarotkaarten en zij zijn een onderdeel van mijn leven. Ik zeg wel eens: “Het is een verlengstuk van mijn lichaam.” Het hoort bij me! Waar ik ook naartoe ga, de tarotkaarten zitten altijd in mijn tas. In 1999 heb ik mijn eerste tarotkaarten gekocht en sindsdien heb ik ze nooit meer losgelaten. Je kunt zoveel met de tarotkaarten doen.

Naast cursussen en avonden bij spirituele verenigingen in het land geef ik uiteraard ook consulten telefonisch en thuis. De tarotkaarten geven je inzichten en een antwoord op vragen waar jij op dit moment mee rondloopt. Je mag de tarotkaarten alles vragen! Ik ben ervan overtuigd dat de kaarten jou vertellen wat voor jou belangrijk is. Wanneer je bij mij thuis voor een consult komt hoef je in eerste instantie geen vraag te stellen. Vanuit het universum weet men wat belangrijk voor jou is om te horen! Geregeld komen er mensen door die overleden zijn, zij melden zich spontaan om je te laten weten dat er voor je zijn!

De tarotkaarten geven jouw verhaal weer. Wat heeft er zich in het verleden afgespeeld? Waar worstel je nog steeds mee? Vervolgens laten de kaarten zien wat je zelf kunt doen om een situatie te veranderen en hoe de mogelijke toekomst eruit komt te zien. Bedenk dat je altijd een eigen vrije wil hebt en dat jij jouw toekomst zelf in handen hebt!

Geschiedenis

In 2008 startte ik mijn eigen praktijk Arristara. In die tijd bracht ik vaak een bezoekje aan de Tara-Boeddha Winkel. Op het moment dat Riet en Eelco met hun winkel naar Krommestraat 16 verhuisden had de winkel een 4e etage, waar verschillende spirituele activiteiten werden gehouden. Zo ontstond het idee om vanuit Arristara een spirituele zaterdag te organiseren. Dit terugkerende evenement was een ware happening. Het was altijd fijn om in de winkel van Riet en Eelco te zijn. Daarna heb ik nog een aantal jaren met de tarotkaarten consulten aan de ronde tafel verzorgd. Tot het moment dat de grote verhuizing naar de Krommestraat 29 kwam. Een toplocatie met alles gelijkvloers en waar je uiteraard veel mooie Boeddha’s en allerlei spirituele artikelen kunt vinden. Ik heb altijd met veel plezier bij de Tara-Boeddha Winkel kunnen werken!

Auteur

Naast het werk als “spiritueel” kaartlezer is in 2013 mijn eerste boek; “Tarot van de New Vision” verschenen. De presentatie van het boek heeft destijds ook bij Tara-Boeddha plaatsgevonden.

Ik ben altijd blijven schrijven en op dit moment ben ik bezig met een project over The Little Prince. Van dit bijzondere verhaal zijn prachtige tarotkaarten “Tarot of the Little Prince” verschenen. Het is fascinerend hoe elke afbeelding van een tarotkaart een stukje van het verhaal van de kleine prins weergeeft. Wie weet wordt dit mijn tweede boek? Ik ga er honderd procent voor!!

Wil je weten hoe dit zich verder ontwikkelt, hou dan vooral mijn Facebookpagina John Hagen Arristara Tarot in de gaten. Waar ik ook geregeld een afbeelding van een tarotkaart plaats met daarbij een spirituele boodschap.

Wil jij meer weten over tarot? Neem dan gerust een kijkje op mijn website; www.arristara.nl

Een warme groet van John

John Hagen

John Hagen

John werkt al sinds 1999 met verschillende tarotkaarten en schrijft er ook graag over. Via zijn website, www.arristara.nl, kan je ook persoonlijke consults en readings aanvragen.

Naast het aanvragen van een reading kan je natuurlijk ook zelf met tarot aan de slag! Meer informatie over de verschillende soorten kaarten vind je hier en als je zelf een deck zou willen kopen, kan je eens kijken op onze webshop.

2 gedachten over “John Hagen over Tarot”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *