Holistisch Haar

Door Rik Goedhart

Je bent een heel mens, met een mooie geest, een kostbare ziel, een prachtig hart en een uniek lichaam. Jij zou helemaal gevierd mogen worden, als geheel. Als je een deel van jezelf ziet, laat je de rest zien, je schoonheid en geschenken die deze wereld een betere plek maken.

Voor mij is dat waar holistisch haar om draait. Over het tonen van je authentieke zelf en het geven van je kwaliteiten aan de wereld, aan jouw wereld, zodat je er een geweldige plek van kunt maken. Iedereen heeft een pad om te bewandelen, een uitdaging om aan te gaan, een les om te leren, waarom zou je het niet doen met haar dat je helpt er beter doorheen te komen en je er fantastisch uit laat zien.

Als holistische kapper zie ik je, hoor ik je en voel ik je vibe. Wat gebeurt er op dit moment in je leven en hoe kan je haar je daarbij helpen? Hoe voel je je over jezelf en hoe kan je haar je daarbij helpen?  Hoe denk je over wat je zou moeten zijn en hoe kan je haar je helpen om uit je comfortzone te komen zodat jij kan groeien? Dit alles kan gebeuren wanneer jij er klaar voor bent. Klaar om te voelen, klaar om te dansen, klaar om te stralen.

Stel je voor dat je op een plek werkt waar je je niet prettig voelt. Je weet dat je beter kunt, maar niemand lijkt het te merken. Je presenteert je ideeën met veel flair en niemand snapt je. Met een haarsessie bij een holistische kapper kun je je looks veranderen zodat je jezelf anders gaat zien. Dat samen met het gesprek, een frisse blik op de situatie en hulp van een tarotkaart hier en daar, kan je helpen om je werkleven weer in eigen handen te nemen. Hoe je dat doet, is aan jou, met je nieuw gevonden energie om je eigen wereld te regeren.

Dat is de kracht die een knip- en/of kleursessie jou kan geven. Het lijkt misschien oppervlakkig, maar toch zijn we een geheel, je innerlijke jij wordt vertegenwoordigd door de uiterlijke jij en vice versa. Dit betekent dat je haar soms drastisch mag veranderen om je op dat moment van je leven te helpen. Waar op andere momenten je haar hetzelfde mag blijven en je anders naar je haar en uiterlijk mag kijken om je vibe en daarmee je kracht te veranderen.

Holistisch naar haar kijken is iets dat ik altijd heb gedaan. Voor mij zijn uiterlijk en karakter met elkaar verweven. Als je een tiener bent en door de puberteit gaat, kom je in opstand en verander je van vorm, verander je je haar. Dat heb je nodig om te evolueren naar een volwassen bad ass mens.  Inmiddels heb ik gezien dat met veel grote veranderingen in je leven, een verandering van je haar jou de kracht kan geven om de leiding te nemen over de nieuwe jij en een steun geven aan alles wat komt, jouw authentieke jij!

Met deze woorden hoop ik dat ik interesse in jou en je uiterlijk wek. Je haar veranderen doet iets met je. Het verandert je uiterlijk, je gedachten, je gevoelens en je frequentie. De volgende keer dat je je haar knipt en/of kleurt, probeer het dan bewuster te beleven, als spiritueel mens. Voel de verandering op alle niveaus en neem de leiding met de nieuwe jij.

Wees authentiek, wees vrij, wees jezelf,

Rik

Rik Goedhart

Rik Goedhart

Ik ben Rik, holistisch kapper, tarot lezer, authenticiteit coach en solitary witch. Dat zijn aardig wat skills die ik allemaal kan combineren wanneer nodig om mensen te helpen meer in hun kracht te staan van binnen uit en stralend van buiten uit.

Instagram: @authent_hair
Website: www.authenthair.com
Locatie: Amersfoort, Oude Fabriekstraat 2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *