Workshop 'Liefde voor Detail'

In mijn Project “Aarde Kunst” heb ik op vele manieren mijn liefde voor de Aarde “bezongen”, met verf, klei, klank, beweging en foto’s. Ik heb ontdekt dat de wat meer abstracte afbeeldingen mensen dichterbij hun eigen, natuurlijke, innerlijke wijsheid brengen. Vandaar mijn Workshop “Liefde voor Detail” op 24 maart 2022 in het MUSIOM in Amersfoort.

Een creatieve workshop

Zelf een kunstenaar worden, zonder verf of kwast…

Wat maakt bezoek aan een museum voor jou eigenlijk leuk? Je kunt rondlopen en kijken wat je aanspreekt, en waarom. Je kunt je ook verdiepen in de achtergrond en de bedoeling van de kunstenaar. 

En er is ook nog iets anders dat je kunt doen: Je kunt ook in het Museum op zoek gaan naar details van kunstwerken die jou aanspreken. Van die details foto’s maken en er vervolgens over schrijven, aan de hand van creatieve schrijfopdrachten. Vaak geeft dit heel verrassende resultaten.

Zo word je zelf een kunstenaar zonder verf en kwast. En je hoeft zelfs niet te kunnen schrijven!

Voor wie?

Houd je van Kunst? Ga je graag naar een Museum? Lijkt het je leuk om zelf eens creatief aan de slag te gaan in het museum en iets moois te maken, zonder verf en kwast? Heb je zin om jezelf eens te verrassen? Dan ben je van harte welkom.

Praktische details

De workshop vindt plaats op donderdag 24 maart 2022.

Begintijd: 20:00u
Eindtijd: 21:30
Locatie: MUSIOM, Huis voor Hedendaagse Kunst, Stadsring 137, Amersfoort
Docent: Yoke de Wilde, Bureau Smaragd
Prijs: €17,50 (Vooraf te betalen via bankoverschrijving, of ter plekke pinnen of contant)
Zelf meenemen: Fototoestel (of telefoon met camera), schrift of schrijfblok met harde kaft, schrijfgerei 
Aanmelden: klik hier!

Voor vragen kan je altijd mailen naar yoke.de.wilde@gmail.com

Over Yoke

In 1990/91 maakte ik, alleen, een reis van 7 maanden door de VS, op zoek naar de wijsheid van Indianen. Ook deed ik een studie naar de wijsheid van de Kelten (GB) en van de Aboriginals (AUS). Deze oude natuurwijsheden heb ik vertaald naar een cyclisch model en vele praktische natuur-oefeningen, om te gebruiken in je eigen leven of met coachklanten. Hierover heb ik twee boeken geschreven, die te bestellen zijn via Tara of via mijn website.

 

Sinds 2003 werk ik vanuit mijn eigen onderneming. Op dit moment ben ik graag beschikbaar voor individuele coaching, waarin we samenwerken met de natuur en jouw eigen creativiteit. Op die manier ontdek je je eigen natuurlijke wijsheid en vind je zelf verrassende antwoorden op je eigen vragen.

Een foto van het boek 'Natuur als Coach' door Yoke de Wilde
Yoke heeft ook een aantal boeken geschreven. Meer informatie kan je vinden op haar website.

De bijTARA shop

Handgemaakt, fairtrade en exclusief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *