TaraTalks Podcast S02E03 - Merel Bevaart

Tijdens aflevering 3 is Merel Bevaart te gast bij de TaraTalks Podcast. Zij is stressmanager en vertelt in deze aflevering van alles over de relatie tussen stress en je zenuwstelsel, en welke tools zij mensen biedt om met stress om te leren gaan. 

Als je na het luisteren van deze podcast nieuwsgierig bent geworden, kan je Merel vinden via haar website of op instagram.

Behalve op Soundcloud, staat onze podcast ook eindelijk op Spotify! Daar kan je ons volgen en alle afleveringen makkelijk luisteren. 

Lijkt het jou nou leuk om ook eens te gast te zijn bij de TaraTalks Podcast? Stuur dan even een mailtje naar robin@tara-boeddha.nl en vermeld daarbij waar je over zou willen vertellen. Wie weet ben jij hier dan binnenkort wel terug te horen!

De bijTARA shop

Handgemaakt, fairtrade en exclusief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *