Geluksstof Kaartendeck

NIEUW: Geluksstof
Prachtig vormgegeven kaarten om de liefde voor jezelf – of die van je coachees – te vergroten.

Orthomoleculair Hormoontherapeut Jacqueline van der Horst is doorlopend bezig met zelfontwikkeling en zelfliefde. Ze hoopt door haar eigen ervaringen te delen, anderen ook te kunnen inspireren en te leren om van zichzelf te houden. Want je verdient het om je waardig te voelen en die liefde voor jezelf te ontdekken. Je bent heel en dat ben je altijd al geweest.

Kaartje voor ieder moment van de dag
Start je dag met een ademhalingsoefening, zoek in de middag een ontspanningsmoment op aan de hand van deze set of sluit je dag positief af met een krachtige affirmatie. De kaarten kun je op verschillende manieren gebruiken. Alles is goed. Je kunt bijvoorbeeld een willekeurige kaart kiezen, als affirmatie of oefening voor de dag of week. Of je kunt ervoor kiezen er een aantal te lezen. Er is altijd een kaart die er voor je uitspringt.

De kaarten zijn gemaakt om jezelf eraan te herinneren dat jij je eigen ‘cheerleader’ mag zijn in deze hele reis called ‘life’. Je kunt ze daarom overal zichtbaar houden, bijvoorbeeld op je spiegel, met een paperclip aan je planner of op je nachtkastje.

Prachtig vormgegeven
De 55 kaarten hebben ieder hun eigen prachtige ontwerp. De felle kleuren oranje en roze in combinatie met het zachte beige stralen vrolijkheid uit. De kaarten zijn in A6 formaat gemaakt en de set bestaat uit 44 positieve affirmaties en 10 oefeningen met o.a. een oefening om te aarden, ademhalingsoefeningen en dagboekaanwijzingen.

Geluksstof

Deze inspirerende kaarten zijn gemaakt om te werken aan je waardigheid. Om je te helpen, jezelf te omarmen en te vieren zoals jij bent. We hebben allemaal de power om te kiezen hoe we onszelf willen zien. Deze kaarten zullen je ondersteunen om van jezelf te houden en jezelf lief te hebben. Ze laten je verbinding maken met jezelf en wakkeren dat vuurtje in jou weer aan. De kaarten zorgen ervoor dat jij je levensenergie laat stromen. Deze set reikt de benodigde tools aan om je Geluksstof te vergroten.

Voor coaches en therapeuten
Geluksstof is er ook voor coaches en therapeuten die de positieve, krachtige affirmaties willen inzetten voor hun coachees. Om jouw coaches meer positiviteit, zelfliefde en (zelf)vertrouwen mee te geven. Ook heel geschikt als welkomstcadeau aan de start van een traject of goodiebag.

  • 55 kaarten over de onderwerpen: waardigheid, lichaamsbeeld, relaties, vertrouwen, dankbaarheid
  • 44 krachtige affirmaties
  • 10 oefenkaarten waaronder ademhalingsoefeningen en dagboekaanwijzingen
  • Instructie boekje met uitleg over het gebruik van de kaarten
  • BONUS: affirmatie healing

Deze kaartenset is hier te koop.

Jacqueline van der Horst

Jacqueline van der Horst

Orthomoleculair hormooncoach bij Praktijk Pura Vida in Harderwijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *