Dansen met je ziel

Inzichtkaarten set

Van Carla Knorren

Graag geven we bij Bijtara.nl ook aandacht aan producten waarvan we denken ze wel wat meer aandacht mogen krijgen! Zo ook deze mooie inzichtkaarten set.

Dansen met je ziel
”Waarom Dansen met je ziel? Omdat je ziel je meest intieme, ultieme en liefdevolle danspartner is. Door te dansen gaat je energie stromen en al dansend deel je en ontvang je energie.”

Het is de holistische viereenheid van ziel, geest, lichaam en ego die ons mens maakt. Het is deze viereenheid die de reis door een leven mag ervaren. Het boek en de kaarten nemen je mee op een reis door je lichaam, geest, ziel en ego, zowel door heldere uitleg en spiegelend als je de kaarten gaat ervaren.

Leer jezelf kennen door te dansen met je ziel
Het is de bedoeling om je door middel van de kennis uit het boek en de kaarten een dans door de levensboom te laten maken. Want jij bent de enige reisgenoot in dit leven die jou volledig kent. Maar ken jij jezelf écht? Niet alleen de mooie, geweldige, lieve jij, waar je trots op bent, maar juist ook de schaduwkant, je geheimen, die je liever niet laat zien.
De set is interessant voor iedereen die op een hele nuchtere manier, maar wel met verrassende diepgang (hernieuwde) kennis zoekt van het spirituele. Door het lezen van het boek en het spelen met de kaarten leert men zichzelf op verschillende manieren beter kennen en kunnen zij hun eigen kwaliteiten makkelijker zien.”

Kaartset cover

Een nuchtere en diepgaande uitleg over holisme
In het boek Dansen met je ziel wordt het complexe, veelzijdige begrip ‘Holisme’ in helder Nederlands en begrijpelijk uitgelegd. Holisme is een begrip dat vooral kijkt naar de onderlinge verbanden van alles. Holisme staat ook voor het fysieke lichaam, de mentale geest, het emotionele ego en de spirituele ziel. Daarnaast zijn er ook meerdere onzichtbare invloeden die werkzaam zijn in de energie van de holistische mens, namelijk universele energieën.
Daarom komen in het boek naast de holistische mens hoofdstukken als onder andere ‘Aura en Chakra’s’, ‘Leven vanuit je hart’, ‘De Bron van het Grote Geheel’, ‘Ziek zijn’, ‘Reïncarnatie’ en ‘Het Dodenrijk’ aan bod.  Want die externe aspecten hebben eveneens invloed op ons ‘Zijn’.  

Spiegelend antwoord op je vragen
De levensboom die bij Dansen met je ziel hoort heeft 13 basis eenheden, die elk op zich weer verdiept worden in 6 facetten die helder laat zien wat of wie de leiding heeft genomen in jouw leven en welke hulptroepen er om je heen zijn.

De inzichtkaarten worden door je onderbewuste (je ziel) gekozen en daardoor geven de kaarten vaak een treffend, spiegelend antwoord op je vragen wat op dit moment versterkt of verzwakt.
De kaarten laten je zien uit hoeveel ‘ikjes’ jij bestaat, hoe je die ‘ikjes’ samen kan laten werken. De set helpt je om jezelf te spiegelen en is geschikt voor iedereen die het aandurft om zichzelf echt te leren kennen.
Door de vragen bij de kaarten wordt je getriggerd om na te denken en kun je tot inzichten en prioriteiten komen die nog niet helder waren. En kan je opnieuw je perspectief van keuzes en tevredenheid gaan maken of bijstellen.
Met de 74 inzichtkaarten laat de set de lezers dansen met hun ziel op de kleurrijke, gelaagde tekening van de levensboom en vinden zij de duidelijke uitleg per kaart in het boek.

Zie hierboven een aantal inzichtkaarten.

Wegwijzer
Carla: “Ik wil in het boek en de kaarten een wegwijzer zijn, zo voel ik mezelf ook: een wegwijzer. Door de jaren heen heb ik veel kennis vergaard. Die kennis probeer ik over te brengen door nuchtere taal, begrijpelijke, verhelderende beeldspraken en duidelijke illustraties. Dat is wat ik kan en wil. En de aan mij gechannelde visie en uitleg over het ego is zeker anders en verfrissend te noemen”.

Carla Knorren

Carla Knorren

”In mijn hele jeugd heb ik me ‘anders’ gevoeld. In 1993 zette ik mijn eerste wankele stapjes in een voor mij volstrekt nieuw gebied: het spirituele. Vanaf dat moment is mijn leven gevuld geweest met mijn eigen ontdekkingsreis. Geconfronteerd met een heel nieuw vakjargon, zei ik in alle wanhoop: ‘Ooit schrijf ik een spiritueel woordenboek voor mensen die net zoals ik, niets van het spirituele weten en net op dit gebied komen kijken’. In 1997 ben ik daar echt mee begonnen en gaandeweg voelde het steeds meer als een zielentaak.

Het is een klus en groeiproces van jaren geweest, welke ik met veel liefde en inzet (en rustpauzes) heb gedaan. Voor mij voelt het echt alsof ik in 1997 een zaadje in de grond heb gedaan en dat ik sindsdien een diepgewortelde boom met een prachtige, solide stam en veel dikke takken en zijtakken heb zien groeien. Het is een boom geworden, die ik met diep respect koester en die mij gekoesterd, beschut en vooral gevoed heeft, en daar ben ik immens dankbaar voor.”

 

Deze mooie set is (nog) niet verkrijgbaar in onze winkels, maar je kunt hem wel bestellen bij Carla Knorren. 
Klik hier op te bestellen!