De set Natuur Coach Kaarten

De set Natuur Coach Kaarten 
Spiegels van je onbewuste wijsheid

Met veel plezier hebben we deze kaarten-set gemaakt. Uit de duizenden foto’s die we in vele jaren hebben gemaakt in de natuur, hebben we 40 foto’s uitgekozen. Dit zijn abstracte foto’s van details in de natuur. Onze intentie met deze kaarten-set is, dat mensen hun eigen natuurlijke wijsheid ontdekken. Bij de set zitten kaartjes met oefeningen, die vragen om je eigen vrije associaties. Daarmee zijn de kaarten verrassende spiegels, van vaak onbewuste, wijsheid. De set bestaat uit 40 fotokaarten van 12 bij 8 cm, plus kaartjes met oefeningen en uitleg. Ook bieden we workshops aan om met deze kaarten te leren werken.

 

Hoe kan je de Natuur Coach Kaarten gebruiken?

Je kunt de kaarten gebruiken voor klanten waarmee je werkt, maar uiteraard ook voor jezelf. Het is een keuze of je start met een vraagstuk, een verlangen of een wens. Of dat je je, zonder vraag, laat verrassen. Dan pak je (open of gesloten), afhankelijk van de oefening, 1, 3 of 5 kaarten. Je wordt vervolgens uitgenodigd geheel vrij op de afbeeldingen te associëren. Dat levert woorden of zinnen op, die tevoorschijn komen, uit een diepere, wijze laag van jezelf. Tot slot kan je je afvragen wat het meest is opgevallen, wat jou heeft geraakt. Daar komt vaak een ontdekking uit tevoorschijn. Die ofwel op zich verrassend is, of licht laat schijnen op de vraag, de wens of het verlangen, dat je vooraf hebt geformuleerd.

Reacties van kopers/gebruikers van de set:

“Ik kreeg antwoord op een vraag, waarvan ik niet eens wist dat ik hem had”

“Er staan geen woorden op de kaarten, dus kan ik ze internationaal gebruiken”

“Wat een prachtige foto’s zijn dit: fris, raadselachtig, natuurlijk, erg mooi”

“Bij het doorkijken van de kaarten dacht ik “Deze kaart alsjeblieft niet”, maar toen ik gesloten een kaart uitkoos, kwam precies deze tevoorschijn. Ik nam de uitdaging aan en had niet verwacht dat hij me zoveel zou vertellen”

“Het doosje gaat heel makkelijk open, dat is echt heel fijn”

“Ik gebruik de kaarten met jonge mensen, maar ook met ouderen. Ze zijn voor iedereen geschikt die ervan houdt om met beelden te werken”

“Ik merk dat de woorden die ik noem me echt raken, de tranen springen in mijn ogen”

“Met deze kaarten haal ik de natuur naar binnen, als ik niet met mijn klant naar buiten kan”

“Ik heb echt waardevolle aanwijzingen gekregen voor mijn vraag. En die heb ik ook nog zelf gevonden, notabene, aan de hand van deze ene kaart !”

Voor meer informatie:

Yvonne van den Nieuwenhuijzen; www.yenyproducties.nl
Yoke de Wilde; www.smaragd-coaching.nl

Deze kaartenset is hier te koop.

Yvonne & Yoke

Yvonne & Yoke

YOKE- COACHING
YVONNE-FOTOGRAAF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *