Druk, druk, druk...

Een korte update

Gelukkig nieuw jaar! Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne jaarwisseling gehad!

Ondertussen is 2022 aangebroken en voor Team Tara brengt dat grote veranderingen met zich mee. Zoals ik al kort vertelde in onze affirmaties voor januari hebben wij sinds gister de sleutels van een nieuw pand met kantoor- en magazijnruimte. Daar zal een deel van onze werkzaamheden naartoe verplaatsen, zoals het uitpakken van dozen (zodat dat niet meer midden in de winkel hoeft), het bijhouden van de administratie én natuurlijk het regelen van alle online dingen. Het zorgt er ook voor dat we van sommige producten veel grotere voorraden kunnen aanleggen, zodat ze niet zo snel uitverkocht zijn.

We zijn ongelooflijk dankbaar dat we deze kans hebben gekregen en zijn al lekker aan het klussen op ons nieuwe plekje. Zo hebben we zelf stellingkasten, bureaus en een grote in- en uitpaktafel in elkaar gezet. En dat (deels) zonder handleidingen!

Riet bij de nieuwe inpaktafel
Riet bij de nieuwe inpaktafel
Zelfgebouwde stellingkasten
Zelfgebouwde stellingkasten
Drie nieuwe bureaus
Drie nieuwe bureaus

De komende tijd zullen we nog veel aan het klussen zijn. Zodra alles af is, kunnen we ons weer focussen op het maken van nieuwe content, het benaderen van gastschrijvers, het opbouwen van een vernieuwde webshop en nog veel meer!

Tot die tijd blijft ook het team in de winkel niet stilzitten. Want hoewel er momenteel een lockdown is, kunnen er nog steeds producten bij ons besteld worden. Dat kan door ons even te mailen op info@tara-boeddha.nl

Ontzettend bedankt voor al jullie support tot nu toe! We zijn heel benieuwd wat de toekomst ons allemaal gaat brengen. Op naar 2022! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *