TREK EEN KAARTJE!

RIDER WAITE - TAROT

De originele Rider Waite Tarot Deck is een must-have voor elke tarot collectie. De illustraties voor het deck zijn gemaakt door Pamela Colman Smith in 1909 onder leiding van Arthur Edward Waite. De afbeeldingen zijn archetypisch en universeel, en bieden een buitengewone mix van historische nauwkeurigheid en artistieke expressie.

Lees tarotkaarten als een professional – zelfs als je nog nooit eerder een tarotdeck in handen hebt gehad. De Rider Waite Tarot is het populairste en bekendste tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers van het tarotspel. Deze set, met origineel Rider Waite Tarot en handboek, leert je de wijsheid van tarot waarderen.
Het bijzondere van het Rider Waite tarotspel is dat de kleine Arcana illustraties bevat. Dit tarotdeck is het populairste en meest gebruikte tarotspel van deze tijd. De kaarten zijn duidelijk en gemakkelijk te gebruiken en toch bevatten ze de basiservaringen van de mensheid.

Dit dek bestaat uit 78 kaarten. Trek hiernaast een kaart uit 10 voorbeelden. 

De Kleine Monnik

Deze kaarten set is een aanvulling op het boek van Kleine Monnik. 
De set bestaat uit 33 kaarten over levenslessen. 
Deze kaarten zijn een middel om woorden te geven aan een gevoel.
Door een kaart te kiezen op basis van de tekst of de illustratie, kan gesproken worden over wat maakt dat juist die kaart gekozen is.

Dit kan door te praten over; hoe kijk je individueel tegen een onderwerp aan?
Het blokje dient als doel om er een kaart in te plaatsen zodat het ergens neergezet kan worden, zo kan de gemoedstoestand gedeeld worden ter opening van een gesprek of om juist even met rust gelaten te worden. 
Deze kaarten zijn geschikt voor gebruik in klinieken, ziekenhuizen, één-op-één sessie, coaching en thuis met partner of het hele gezin. 

Trek hiernaast een kaartje uit dit inspirerende dek.