TaraTalks Podcast S02E02 - Rik Goedhart

In deze tweede aflevering van de TaraTalks Podcast schuift Rik bij ons aan. Hij heeft al eerder artikelen voor ons geschreven, die je hier en hier kunt vinden.

Rik is holistisch haarstylist en werkt daarnaast als coach. Ook past hij vaak tarot toe in zijn contact met andere mensen en vindt hij authenticiteit heel belangrijk. In deze podcast vertelt hij daar alles over!

Meer over Rik en zijn salon vind je op zijn website.

Lijkt het jou nou leuk om ook eens te gast te zijn bij de TaraTalks Podcast? Stuur dan even een mailtje naar robin@tara-boeddha.nl en vermeld daarbij waar je over zou willen vertellen. Wie weet ben jij hier dan binnenkort wel terug te horen!

Een foto van Rik

De bijTARA shop

Handgemaakt, fairtrade en exclusief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *