TaraTalks S02E04 - tarot met Rik Goedhart

We hadden het er tijdens aflevering 2 al over dat Rik nog een keertje zou terugkomen bij de podcast, en nu is het zover! Deze keer geen gesprekken over authenticiteit, maar over tarot. Rik geeft namelijk tarot-readings, en in deze aflevering geeft hij zelfs een reading aan Robin. Daarbij geeft hij allerlei uitleg over de betekenissen van de kaarten, zodat het voor iedereen begrijpelijk is. 

Als tarot helemaal nieuw voor je is, krijg je hierbij vast een beeld van hoe zo’n reading in zijn werk kan gaan. Elke tarotlegging gaat natuurlijk anders, en elke persoon geeft er een eigen draai aan, maar dit is een hele leuke eerste kennismaking met de wereld van tarot. Onder de aflevering vind je ook een aantal foto’s van de verschillende kaarten die in deze podcast voorbij komen. 

Wil je meer leren over tarot? Kijk dan bijvoorbeeld eens in ons artikel over tarot- en orakelkaarten. En ben je benieuwd wat Rik nog meer allemaal doet, of zou je hem eens persoonlijk willen spreken? Kijk dan eens op zijn website!

Veel luisterplezier!

Op deze foto’s zie je de volledige Celtic Cross spread die Rik voor ons heeft gedaan. Er ligt ook een elfde kaart bij, die tijdens het schudden uit de set kwam vallen. In de podcast hoor je alle namen en betekenissen van de kaarten!

De bijTARA shop

Handgemaakt, fairtrade en exclusief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *