Spirituality & Lifestyle Health Inspiration Daily Life

Zelfontwikkeling, zingeving en spiritualiteit komen samen in deze inspirerende blogs en artikelen.

Authentic Appearance

Er is een verschil tussen er authentiek uitzien en écht authentiek zijn. Wat betekent het om volledig authentiek te leven? Om trouw te zijn aan jezelf? Daar gaat deze blog van Rik over

Read More »

Een korte update

Riet, Eelco en Robin zijn – ondanks de huidige lockdown – druk! We hebben namelijk een nieuw kantoorpand waar we flink moeten klussen. We geven een korte update!

Read More »

Affirmaties voor januari

Elke maand pakken wij de mooiste kaartensets of boeken erbij om daar inspirerende affirmaties, mantra’s en quotes uit te halen. Deze keer zes prachtige teksten voor januari!

Read More »

Affirmaties voor December

Affirmaties kunnen gebruikt worden om je mindset te veranderen of om inspiratie uit te halen. Elke maand kiezen wij passende affirmaties of orakelkaarten uit die bij die tijd van het jaar passen. Dit zijn de affirmaties voor december 2021!

Read More »

Ganesha

Als je ook maar enigszins bekend bent met het Hindoeïsme, of hebt rondgelopen in een winkel waar bijvoorbeeld beeldjes verkocht werden, zal je deze god met het olifantenhoofd misschien wel herkennen. Maar wie is hij eigenlijk? En waar staat hij symbool voor? Dat vertel ik je hier!

Read More »

Affirmaties voor november

Affirmaties kunnen gebruikt worden om je mindset te veranderen of om inspiratie uit te halen voor het inrichten van je dag, of zelfs voor een hele levensfase. Elke maand kiezen wij passende affirmaties of orakelkaarten uit die bij die tijd van het jaar passen. Deze keer is november aan de beurt!

Read More »

Affirmaties voor oktober

Ook deze maand hebben we weer meerdere kaarten getrokken. De intenties die daaruit ontstaan kan je de komende tijd gebruiken. Ook geven we wat andere tips, zoals fijne edelstenen die bij dit seizoen passen.

Read More »

Holistische Coaching

Imke is holistisch coach, maar wat betekent holisme eigenlijk, en wat houdt holistische coaching in? Dat legt ze hier uit!

Read More »