Crystals & Shiny Stones Energy Gemstones Healing

We kunnen echt uren blijven kletsen over edelstenen en kristallen! Waar komen ze vandaan? Hoe oud zijn ze? Hebben ze een werking? bijTARA.nl vertelt jullie er graag over!

In de spotlight: Agaat

De agaat is één van de bekendste en veelvoorkomende edelsteenfamilies en er zijn veel verschillende varianten van: Boomagaat, mosagaat, chalcedoon, carneool, en noem zo maar op… Meer weten over deze steen? Lees snel verder!

Read More »

De koperen sieraden van Copper Gorgeous

Suzan Silvius maakt de prachtigste sieraden door middel van ‘electroforming’, oftewel het verkoperen van geleidende materialen. Hierbij werkt ze veel met materialen uit de natuur. Benieuwd naar haar creatieve proces? Lees snel verder!

Read More »

Trendy edelstenen

Hoe komt het dat sommige steentjes ineens zo populair worden? En wat doe je als stenen zó gewild zijn dat ze haast nergens meer te krijgen zijn?

Read More »

Edelstenen uitzoeken

Edelstenen zijn er in allerlei soorten en maten. Heel zeldzame, maar ook veel voorkomend. De energie die je ervaart rondom de stenen maken ze juist zo bijzonder! Dus waar kan je nou op letten bij het uitzoeken van een nieuwe steen?

Read More »

De Gouden Driehoek

Dé combinatie Rozekwarts, Bergkristal en Amethist wordt de Gouden driehoek genoemd. Hier vind je alle informatie over deze fijne combinatie van stenen!

Read More »